Goed doel Ik vertel graag mijn verhaal hoe ik mijn hobby gebruik om geld te doneren voor meer onderzoek naar de chronische ziekte CVS.

Al jaren leid ik aan de chronische ziekte ME, ook wel het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS). Helaas zo erg dat ik mijn geliefde baan in het bedrijfsleven moest opgeven. Met goede hulp heb ik steeds meer geleerd om niet te kijken naar mijn beperkingen maar meer te focussen op wat nog wel kan.

Door een vriendin ben ik op het idee gebracht om kaarten te maken. Ik ben begonnen door gewoon wat stempels te kopen en wat uit te proberen. Door veel naar YouTube te kijken hoe anderen kaarten maken, heb ik mezelf veel technieken aangeleerd. Voor de achtergronden grijp ik het vaakst naar de distress oxides maar vind het ook heerlijk om achtergronden te creëren op de Gel Plate.

Mijn ontwerpen zijn heel kleurrijk en hebben een Kawaii-look. Kawaii betekent “schattig” in het Japans. Ik heb een Japanse vader en denk dat ik daarom genetisch belast ben met de voorkeur voor lief en schattig J.


De opbrengst van mijn kaarten doneer ik aan de ME/CVS Stichting. Ik hoop vurig dat door meer onderzoek ooit de oorzaak en behandeling gevonden wordt voor deze slopende ziekte. Eén kaartje kost 3,95, 3 kaartjes € 10,-, 10 kaartjes €30,-. Door de opbrengst te doneren heb ik het idee dat ik iets kan teruggeven aan de maatschappij, van betekenis kan zijn.

Benieuwd naar mijn kaarten? Neem eens een kijkje op insta:  @Made_by_Mayumi of facebook: @MadebyMayumi of stuur een mailtje naar MadebyMayumi2020@gmail.com

Dank Anouk voor de kans om mijn verhaal te vertellen.
Lieve creatieve groetjes, Mayumi
    07-06-2022 16:21     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Mieko -  09-06-2022

💗

Deze website gebruikt cookies. Niet om te eten, maar om het bezoek te meten. We slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies